Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/1022
Назва: Оцінка сортів картоплі на стійкість до сухої фузаріозної гнилі в умовах дослідного поля ЖАТФК
Автори: Кондратюк, Вікторія Миколаївна
Теми: картопля
potatoes
суха фузаріозна гниль
dry fusarium rot
Дата публікації: 2025
Видавництво: ЖАТФК
Бібліографічний опис: Кондратюк В. М. Оцінка сортів картоплі на стійкість до сухої фузаріозної гнилі в умовах дослідного поля ЖАТФК : кваліфікаційна робота / В. М. Кондратюк ; кер. Л. В. Немерицька. – Житомир : ЖАТФК, 2025. – 59 с.
Короткий огляд (реферат): В 2022–2024 рр. проводилися дослідження згідно затвердженого завдання на виконання кваліфікаційної роботи із визначення шкодочинності сухої фузаріозної гнилі бульб картоплі в умовах дослідного поля ЖАТФК. В першому розділі роботи наведено аналітичний огляд літератури з теми кваліфікаційної роботи та зроблено обґрунтування вибраного напрямку досліджень. Другий розділ містить господарське значення картоплі. В розділі 3 описані біологічні особливості картоплі та її значення. Четвертий розділ – це результати досліджень та їх обґрунтування, а також екологічна, господарська, економічна ефективності досліджень. В п’ятому розділі описані відомості з охорони довкілля при вирощуванні картоплі. В шостому розділі наведено питання з охорони праці та техніки безпеки при вирощуванні картоплі.
Опис: In 2022–2024, research was conducted in accordance with the approved task for the qualification work to determine the harmfulness of dry fusarium rot of potato tubers in the conditions of the experimental field of the Zhytomyr Agricultural Technical College. The first chapter of the thesis provides an analytical review of the literature on the topic of the qualification work and justifies the chosen direction of research. The second chapter covers the economic importance of potatoes. Chapter 3 describes the biological characteristics of potatoes and their significance. The fourth chapter presents the results of the research and their justification, as well as the ecological, economic and commercial effectiveness of the research. The fifth chapter describes information on environmental protection in potato cultivation. The sixth chapter presents issues of occupational health and safety in potato cultivation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/1022
Розташовується у зібраннях:Відділення "Агрономія"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кондратюк.doc4,21 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.