Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/1040
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛюбич, Максим Русланович-
dc.date.accessioned2025-10-17T06:11:00Z-
dc.date.available2025-10-17T06:11:00Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЛюбич М. Р. Вивчення формування продуктивності ячменя залежно від технології вирощування в умовах ПОСП „КОЛОС” Житомирського району Житомирської області : кваліфікаційна робота / М. Р. Любич ; кер. І. О. Пасічник. – Житомир : ЖАТФК, 2025. – 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/1040-
dc.descriptionResearch objective. The objective of our research was to determine the optimal rates of mineral fertiliser application for spring barley variety Irina on sod-podzolic soil at the Kolos Agricultural Production Cooperative in Zhytomyr Oblast. Subject of the study. Optimisation of the level of mineral nutrition of spring barley on sod-podzolic soil under the conditions of the Kolos Agricultural Production Cooperative in the Zhytomyr region.uk_UA
dc.description.abstractМета досліджень. Метою наших досліджень було визначення оптимальних норм підживлення мінеральними добривами під культуру ячменю ярого сорту Ірина на дерново-підзолистому ґрунті в умовах ПОСП "Колос" Житомирської області. Предмет дослідження. Оптимізація рівня мінерального живлення ячменю ярого на дерново-підзолистому ґрунті в умовах ПОСП "Колос" Житомирської області.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖАТФКuk_UA
dc.subjectячміньuk_UA
dc.subjectbarleyuk_UA
dc.subjectпродуктивність ячменюuk_UA
dc.subjectbarley yielduk_UA
dc.titleВивчення формування продуктивності ячменя залежно від технології вирощування в умовах ПОСП „КОЛОС” Житомирського району Житомирської областіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Відділення "Агрономія"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Любич.doc834 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.