Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/1078
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯрощук, Іван-
dc.date.accessioned2025-10-28T07:39:49Z-
dc.date.available2025-10-28T07:39:49Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЯрощук І. Організація технологічного процесу переробки м’яса з розробкою технологічного процесу подрібнення сировини : кваліфікаційна робота / І. Ярощук ; кер. С. Хоменко. – Житомир : ЖАТФК, 2025. – 71 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/1078-
dc.descriptionIn the first section, the development of production technology related to the production of feed products from raw materials of animal origin was carried out. The second chapter is devoted to the study of various grinding methods used in the processing industry, and engineering calculations were performed for the proposed design of the crushing plant. The third section covers environmental issues, in particular the impact of production on the environment, and also analyzes the state of the organization of labor protection at the designed facility. The fourth chapter has an economic focus and contains an analysis of the effectiveness of the implementation of the proposed technical solution.uk_UA
dc.description.abstractУ першому розділі здійснено розробку виробничої технології, яка стосується виготовлення кормових продуктів із сировини тваринного походження. Другий розділ присвячено вивченню різних методів подрібнення, що застосовуються в переробній галузі, та виконано інженерні розрахунки для запропонованої конструкції дробильної установки. Третій розділ охоплює екологічні питання, зокрема вплив виробництва на навколишнє середовище, а також аналізує стан організації охорони праці на запроєктованому об'єкті. Четвертий розділ має економічну спрямованість і містить аналіз ефективності впровадження запропонованого технічного рішення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖАТФКuk_UA
dc.subjectкормова продукціяuk_UA
dc.subjectfodder productsuk_UA
dc.subjectм’ясо-кісткове борошноuk_UA
dc.subjectmeat and bone mealuk_UA
dc.subjectподрібненняuk_UA
dc.subjectgrindinguk_UA
dc.subjectдробаркаuk_UA
dc.subjectcrusheruk_UA
dc.subjectроторний механізмuk_UA
dc.subjectrotary mechanismuk_UA
dc.titleОрганізація технологічного процесу переробки м’яса з розробкою технологічного процесу подрібнення сировиниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Відділення "Агроінженерія"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ярощук Іван.doc2,39 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.