Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/165
Назва: Математичне моделювання процесу змішування-подрібнення кормів вертикальним конічним шнеком
Автори: Водяницький, Григорій Петрович
Слюсаренко, Ірина Павлівна
Тимків, Валентин Володимирович
Мамчур, Віталій Аркадійович
Довбиш, Андрій Петрович
Теми: змішувач-подрібнювач
вертикальний шнек змінного діаметра
mixer-shredder
vertical auger of variable diameter
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЖАТК
Бібліографічний опис: Математичне моделювання процесу змішування-подрібнення кормів вертикальним конічним шнеком / Г. П. Водяницький, І. П. Слюсаренко, В. В. Тимків [та ін.] // Вісник Житомирського агротехнічного коледжу : зб. наук. статей. – 2020. – Вип. № 2(1). – С. 51-58.
Короткий огляд (реферат): Моделювання технічної системи є одним з перших етапів пізнання її властивостей з метою подальшого удосконалення та грамотного використання. Змішування твердих компонентів з одночасним їх подрібненням вертикальним конічним шнековим робочим органом є складним робочим процесом, який автори аналітично описали через основні параметри робочого органу та режими протікання процесу. Отримані узагальнені фактори, завдяки чому кількість факторів з семи зменшилось до чотирьох. Це дає можливість скоротити обсяг експериментальної роботи у вісім разів та забезпечити ефективні результати, які оцінюють фактичну дію факторів, що діють на вибраний критерій ефективності, коефіцієнт нерівномірності комплексно, а не нарізно. Модель дає можливість зробити якісну та кількісну оцінку процесу роботи кормороздавача-змішувача-подрібнювача, оптимізувати його конструктивно-технологічні параметри.
Опис: Modeling a technical system is one of the first stages of learning its properties for the purpose of further improvement and competent use. The mixing of solid components with their simultaneous grinding by a vertical conical screw working body is a complex work process, which the authors analytically described through the main parameters of the working body and the modes of the process. Generalized factors were obtained, due to which the number of factors was reduced from seven to four. This makes it possible to reduce the amount of experimental work by eight times and to provide effective results that evaluate the actual effect of the factors acting on the selected efficiency criterion, the coefficient of unevenness comprehensively, and not separately. The model makes it possible to make a qualitative and quantitative assessment of the feed distributor-mixer-shredder operation process, to optimize its structural and technological parameters.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/165
Розташовується у зібраннях:2020. - Випуск № 2(1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Математичне моделювання процесу змішування-подрібнення.pdf4,18 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.