Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/178
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуян, Володимир Григорович-
dc.contributor.authorЄвтушок, Іван Мусійович-
dc.date.accessioned2001-01-21T01:19:55Z-
dc.date.available2001-01-21T01:19:55Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКуян В. Г., Євтушок І. М. Екологічні основи і проблеми сучасних інтенсивних технологій вирощування сільськогосподарських культур / В. Г. Куян, І. М. Євтушок // Вісник Житомирського агротехнічного коледжу : зб. наук. статей. – 2020. – Вип. № 3(1). – С. 17-26.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/178-
dc.descriptionAttention is paid to the features of modern intensive technologies of grain cultivation (winter and spring wheat, winter rye, triticale, spring barley, oats, corn), legumes (peas, soybeans, lupins), oilseeds (sunflower, winter and spring rape), spinning (flax oleander, hemp), vegetables (cabbage, tomatoes, cucumbers, onions, carrot and beetroot) and fruit (apple and pear, plum and cherry, strawberry, currant, raspberry) crops, potatoes and sugar beets, grapes and hops, in particular on their ecological basis: fertilizer (depending on the soil and climatic conditions of application per 1ha N90-180P45-120 K45-120 in the cultivation of grain crops, N45-120P30-120 К45-120 – in technologies for growing vegetables, N60- 20P60-150 K60-180 – potatoes and N100-120P100-120 K100-120 – sugar beets) and protection against diseases,and pests, problems of greening the production of agricultural products.uk_UA
dc.description.abstractЗвернуто увагу на особливості сучасних інтенсивних технологій вирощування зернових (озима і яра пшениця, озиме жито, тритикале, ярий ячмінь, овес, кукурудза), зернобобових (горох посівний, соя, люпин), олійних (соняшник, ріпак озимий і ярий), прядильних (льон довгунець, коноплі), овочевих (капуста білоголова, помідори, огірки, ріпчаста цибуля, морква і буряк столові)і плодових (яблуня і груша, слива і вишня, суниця, смородина, малина) культур, картоплі й цукрових буряків, винограду та хмелю, зокрема на їх екологічні основи: удобрення(залежно від грунтово-кліматичних умов внесення на 1га N90-180P45-120 К45-120 при вирощуванні зернових культур, N45-120P30-120 К45-120 – у технологіях вирощування овочів, N60- 120P60-150 К60-180 – картоплі та N100-120P100-120 К100-120 – цукрових буряків) і захист від хвороб, та шкідників, проблеми екологізації виробництва сільськогосподарської продукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖАТКuk_UA
dc.subjectсільськогосподарські культуриuk_UA
dc.subjectсортиuk_UA
dc.subjectекологіяuk_UA
dc.subjectудобренняuk_UA
dc.subjectмінеральні добриваuk_UA
dc.subjectпестицидиuk_UA
dc.subjectекологічна якістьuk_UA
dc.subjectagricultural cropsuk_UA
dc.subjectvarietiesuk_UA
dc.subjectecologyuk_UA
dc.subjectfertilizersuk_UA
dc.subjectmineral fertilizersuk_UA
dc.subjectpesticidesuk_UA
dc.subjectenvironmental qualityuk_UA
dc.titleЕкологічні основи і проблеми сучасних інтенсивних технологій вирощування сільськогосподарських культурuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:2020. - Випуск № 3(1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Екологічні основи і проблеми сучасних.pdf281,23 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.