Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/250
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, Сергій Іванович-
dc.contributor.authorМуляр, Олександр Дмитрович-
dc.contributor.authorКочубей, Марія Йосипівна-
dc.contributor.authorІванцов, Петро Дмитрович-
dc.date.accessioned2023-04-28T05:51:25Z-
dc.date.available2023-04-28T05:51:25Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції рослинництва : навч. посібник : в 2-х ч. Ч. 2. / С. І. Мельник, О. Д. Муляр, М. Й. Кочубей, П. Д. Іванцов. – К. : Аграрна освіта, 2010. – 405 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-7906-88-7-
dc.identifier.urihttp://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/250-
dc.descriptionThe second part of the training manual "Technology of production of crop production" provides the classification of field crops and the technology of growing agricultural crops, in particular grain, leguminous, root crops, tuberous, oilseed, spinning, alkaloid technical, fodder sown grasses, vegetable and fruit crops, means of mechanization of technological processes in crop production, methods of their application, basics of crop yield programming and standardization.uk_UA
dc.description.abstractУ другій частині навчального посібника “Технологія виробництва продукції рослинництва” наведено класифікацію польових культур та технології вирощування сільськогосподарських культур, зокрема зернових, зернобобових, коренеплодів, бульбоплодів, олійних, прядивних, алкалоїдних технічних, кормових сіяних трав, овочевих і плодових культур, засоби механізації технологічних процесів у рослинництві, способи їх застосування, основи програмування врожайності сільськогосподарських культур і стандартизації.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherАграрна освітаuk_UA
dc.subjectзернові культуриuk_UA
dc.subjectgrain cropsuk_UA
dc.subjectзернобобові культуриuk_UA
dc.subjectleguminous cropsuk_UA
dc.subjectкоренеплодиuk_UA
dc.subjectroot cropsuk_UA
dc.subjectбульбоплодиuk_UA
dc.subjecttuber cropsuk_UA
dc.subjectолійні культуриuk_UA
dc.subjectoil cropsuk_UA
dc.subjectпрядильні культуриuk_UA
dc.subjectspinning cropsuk_UA
dc.subjectалкалоїдні технічні культуриuk_UA
dc.subjectalkaloid technical cropsuk_UA
dc.subjectкормові сіяні травиuk_UA
dc.subjectfodder sown grassesuk_UA
dc.subjectовочеві культуриuk_UA
dc.subjectvegetable cropsuk_UA
dc.subjectплодівництвоuk_UA
dc.subjectfruit growinguk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продукції рослинництва. Ч. 2uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Підручники, посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія вир. прод. росл. Ч. 2.pdf10,91 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.