Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/355
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДобранський, Сергій Станіславович-
dc.contributor.authorКравчук, Андрій Віталійович-
dc.date.accessioned2024-02-06T12:36:02Z-
dc.date.available2024-02-06T12:36:02Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДобранський С. С., Кравчук А. В. Електронно-мікроскопічний аналіз поверхні сталі 65Г після електроерозійної обробки / С. С. Добранський, А. В. Кравчук // Вісник Житомирського агротехнічного коледжу. – 2022. – № 4(1). – С. 46-51.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/355-
dc.descriptionThis paper is devoted to identifying the structure of the surface layer of 65G steel formed as a result of processing under different cutting conditions on a wire-cutting machine. Steel grade 65G according to DSTU 8429 was studied in this work. The 65G steel was first subjected to full hardening at 800 °C in oil and then to medium tempering at 450 °C for 3 hours.uk_UA
dc.description.abstractДана робота присвячена виявленню особливостей структури поверхневого шару сталі 65Г, який утворився в результаті обробки при різних режимах різання на проволочно-вирізному верстаті. В роботі досліджували сталь марки 65Г по ДСТУ 8429. Попередньо сталь 65Г піддавали повному загартуванню при температурі 800 °С в маслі і подальшому' середньому відпуску при температурі 450 °С протягом 3 годин.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖАТКuk_UA
dc.subjectелектроерозійна обробкаuk_UA
dc.subjectelectrical discharge machininguk_UA
dc.subjectсталь 65Гuk_UA
dc.subjectsteel 65Guk_UA
dc.titleЕлектронно-мікроскопічний аналіз поверхні сталі 65Г після електроерозійної обробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:2022. - Випуск № 4(1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Електронно-мікроскопічний аналіз.pdf3,22 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.