Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/355
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Добранський, Сергій Станіславович | - |
dc.contributor.author | Кравчук, Андрій Віталійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-06T12:36:02Z | - |
dc.date.available | 2024-02-06T12:36:02Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Добранський С. С., Кравчук А. В. Електронно-мікроскопічний аналіз поверхні сталі 65Г після електроерозійної обробки / С. С. Добранський, А. В. Кравчук // Вісник Житомирського агротехнічного коледжу. – 2022. – № 4(1). – С. 46-51. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/355 | - |
dc.description | This paper is devoted to identifying the structure of the surface layer of 65G steel formed as a result of processing under different cutting conditions on a wire-cutting machine. Steel grade 65G according to DSTU 8429 was studied in this work. The 65G steel was first subjected to full hardening at 800 °C in oil and then to medium tempering at 450 °C for 3 hours. | uk_UA |
dc.description.abstract | Дана робота присвячена виявленню особливостей структури поверхневого шару сталі 65Г, який утворився в результаті обробки при різних режимах різання на проволочно-вирізному верстаті. В роботі досліджували сталь марки 65Г по ДСТУ 8429. Попередньо сталь 65Г піддавали повному загартуванню при температурі 800 °С в маслі і подальшому' середньому відпуску при температурі 450 °С протягом 3 годин. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖАТК | uk_UA |
dc.subject | електроерозійна обробка | uk_UA |
dc.subject | electrical discharge machining | uk_UA |
dc.subject | сталь 65Г | uk_UA |
dc.subject | steel 65G | uk_UA |
dc.title | Електронно-мікроскопічний аналіз поверхні сталі 65Г після електроерозійної обробки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2022. - Випуск № 4(1) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Електронно-мікроскопічний аналіз.pdf | 3,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.