Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/491
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРозумнюк, Дарина Михайлівна-
dc.date.accessioned2024-07-09T06:28:58Z-
dc.date.available2024-07-09T06:28:58Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРозумнюк Д. М. Випробування сортів картоплі на стійкість до парші звичайної в умовах СФГ «Степ» : кваліфікаційна робота / Д. М. Розумнюк ; кер. Л. В. Немерицька. – Житомир : ЖАТФК, 2024. – 47 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/491-
dc.descriptionThe purpose of the research was to study the degree of harmfulness of common scab and to select potato varieties resistant to this pathogen. To achieve the research goal, the following tasks were to be solved: - to study the types of ulcer disease common scab on potato tubers; - conduct tests of potato varieties for resistance to tuber damage by common scab; - to investigate damage to potato tubers by the causative agent of common scab (St. scabies) depending on the thickness of the periderm.uk_UA
dc.description.abstractМетою досліджень було вивчення ступеня шкідливості парші звичайної та виділення стійких сортів картоплі до цього збудника. Для досягнення поставленої мети досліджень передбачалось вирішити наступні завдання: - вивчити типи виразкового захворювання парші звичайної на бульбах картоплі; - провести випробування сортів картоплі на стійкість до ураження бульб паршею звичайною; - дослідити ураження бульб картоплі збудником парші звичайної (St. scabies) в залежності від товщини перидерми.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖАТФКuk_UA
dc.subjectкартопляuk_UA
dc.subjectpotatouk_UA
dc.subjectпарша звичайнаuk_UA
dc.subjectcommon scabuk_UA
dc.titleВипробування сортів картоплі на стійкість до парші звичайної в умовах СФГ «Степ»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Відділення "Агрономія"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Розумнюк (Парша звичайна).doc2,93 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.