Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/492
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРоманюк, Дмитро Сергійович-
dc.date.accessioned2024-07-09T06:48:44Z-
dc.date.available2024-07-09T06:48:44Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРоманюк Д. С. Вивчення впливу профілактичних заходів щодо обмеження розвитку сріблястої парші картоплі в умовах ТОВ «Діва-агролан» Вінницького району Вінницької області : кваліфікаційна робота / Д. С. Романюк ; кер. І. А. Журавська. – Житомир : ЖАТФК, 2024. – 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/492-
dc.descriptionThe purpose of the qualification work is to study the biological features of the causative agent of potato silver scab and to improve measures to protect against this pathogen. For this, the following tasks were performed: - bioecology of the pathogen Helminthosporium solani; - testing potato varieties for resistance to silver scab; - research on the role of preventive measures to limit the development of silver scab.uk_UA
dc.description.abstractМета кваліфікаційної роботи – вивчення біологічних особливостей збудника сріблястої парші картоплі і удосконалення заходів захисту проти цього патогена. Для цього виконувались такі завдання: - біоекологія збудника Helminthosporium solani; - випробування сортів картоплі на стійкість до сріблястої парші; - дослідження ролі профілактичних заходів щодо обмеження розвитку сріблястої парші.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖАТФКuk_UA
dc.subjectкартопляuk_UA
dc.subjectpotatouk_UA
dc.subjectсрібляста паршаuk_UA
dc.subjectsilver scabuk_UA
dc.titleВивчення впливу профілактичних заходів щодо обмеження розвитку сріблястої парші картоплі в умовах ТОВ «Діва-агролан» Вінницького району Вінницької областіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Відділення "Агрономія"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Романюк (срібляста парша).doc10,2 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.