Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/519
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мар'янов, Дмитро Романович | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-11T08:03:27Z | - |
dc.date.available | 2024-07-11T08:03:27Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Мар’янов Д. Р. Вплив строків проведення ручної рамовки на урожайність та технологічні якості шишок хмелю сорту «Поліський» в умовах ПП «Гальчин-агро» Бердичівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота / Д. Р. Мар’янов ; кер. О. Д. Муляр. – Житомир : ЖАТФК, 2024. – 63 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/519 | - |
dc.description | The technology of growing hops is described, and the influence of manual framing on increasing its yield and the technological qualities of hop cones is investigated. | uk_UA |
dc.description.abstract | Описано технологію вирощування хмелю, а також досліджено вплив ручної рамовки на підвищення його врожайності та технологічні якості шишок хмелю. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖАТФК | uk_UA |
dc.subject | хміль | uk_UA |
dc.subject | hops | uk_UA |
dc.subject | врожайність | uk_UA |
dc.subject | yield | uk_UA |
dc.subject | технологія вирощування | uk_UA |
dc.subject | cultivation technology | uk_UA |
dc.subject | економічна ефективність | uk_UA |
dc.subject | economic efficiency | uk_UA |
dc.title | Вплив строків проведення ручної рамовки на урожайність та технологічні якості шишок хмелю сорту «Поліський» в умовах ПП «Гальчин-агро» Бердичівського району Житомирської області | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Відділення "Агрономія" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР Марянов Д.Р.Титулка + завдання + робота Microsoft Word.docx | 148,16 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.