Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/572
Назва: Вдосконалення системи керування схемою автоматизації приготування коренеплодів на ФГ «Сорока Ф.Ф.»
Автори: Гриценко, Даніл Миколайович
Теми: роздача кормів
feed distribution
автоматизація
automation
освітлення
lighting
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЖАТФК
Бібліографічний опис: Гриценко Д. М. Вдосконалення системи керування схемою автоматизації приготування коренеплодів на ФГ «Сорока Ф.Ф.» : кваліфікаційна робота / Д. М. Гриценко ; кер. М. В. Дурас. – Житомир : ЖАТФК, 2024. – 58 с.
Короткий огляд (реферат): У першому розділі висвітлена організаційна характеристика господарства. У другому розділі наведено проектування виробничих процесів в цеху по сушінню зерна, вдосконалення системи. У третьому розділі дано опис вибору обладнання. У четвертому розділі розглядається надійність. У п’ятому розділі проведено розрахунок системи освітлення. В шостому розділі наведено норми охорони праці. У сьомому розділі проведено техніко-економічне обґрунтування проекту.
Опис: The organizational characteristics of the farm are highlighted in the first chapter. In the second section, the design of production processes in the workshop is given grain drying, improvement of the system. The third section describes the selection of equipment. The fourth chapter deals with reliability. The calculation of the lighting system is carried out in the fifth chapter. In the sixth chapter, the section provides labor protection regulations. In the seventh chapter, the technical and economic justification of the project was carried out.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/572
Розташовується у зібраннях:Відділення "Інженерна інфраструктура та комп'ютерні науки"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гриценко.pdf1,62 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.