Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/718
Назва: | Хімічні й мікробіологічні аспекти якості питної води |
Автори: | Пилипчук, Наталія Володимирівна Пилипчук, О. В. |
Теми: | питна вода drinking water мінералізована вода mineralised water синтетичні миючі засоби synthetic detergents віруси viruses бактерії bacteria нітрати nitrates |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Рута |
Бібліографічний опис: | Пилипчук Н. В., Пилипчук О. В. Хімічні й мікробіологічні аспекти якості питної води / Н. В. Пилипчук, О. В. Пилипчук // Вісник Житомирського агротехнічного фахового коледжу. - 2024. - № 5(1). - С. 5-17. |
Короткий огляд (реферат): | Стаття є дослідженням якості води та основних чинників, які впливають на її якість, а також впливу неякісної води на організм людини. Автори розглядають основні показники якості води для водопостачання; склад мінеральних вод України та їх вплив на організм людини, дослідження впливу хімічних речовин та синтетичних миючих засобів на здоров'я людини та екологічні системи; вплив вірусів та бактерій на якість води. |
Опис: | The article is a study of water quality and the main factors that affect its quality, as well as the impact of poor quality water on the human body. The authors consider the main indicators of water quality for water supply; the composition of mineral waters in Ukraine and their impact on the human body; the study of the impact of chemicals and synthetic detergents on human health and ecological systems; the impact of viruses and bacteria on water quality. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/718 |
ISBN: | 978-617-581-640-0 |
Розташовується у зібраннях: | 2024. - Випуск № 5(1) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пилипчук Н.В., Пилипчук О.В..pdf | 2,1 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.