Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/826Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Добранський, Сергій Станіславович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-03-21T09:13:37Z | - |
| dc.date.available | 2025-03-21T09:13:37Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Dobranskyi S. Directions of improving the structure and content of methodological work in institutions of professional higher education : thesis / S. Dobranskyi // Проблеми та перспективи розвитку сільськогосподарського машинобудування: матеріали VІІ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (Полтава, 10 грудня 2024 р.). – Полтава : ПДАУ, 2024. – С. 49-52. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/826 | - |
| dc.description | Reforms in Ukraine and the labor market put forward new, higher requirements for general scientific and professional knowledge of specialists, their personal qualities. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Реформи в Україні та ринок праці висунули нові, вищі вимоги до загальних наукових та професійних знань про фахівці, їх особисті якості. | uk_UA |
| dc.language.iso | en | uk_UA |
| dc.publisher | Полтавський державний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | методична робота | uk_UA |
| dc.subject | methodical work | uk_UA |
| dc.subject | вища освіта | uk_UA |
| dc.subject | higher education | uk_UA |
| dc.subject | професійна освіта | uk_UA |
| dc.subject | vocational education | uk_UA |
| dc.title | Directions of improving the structure and content of methodological work in institutions of professional higher education | uk_UA |
| dc.type | Thesis | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| DIRECTIONS OF IMPROVING.pdf | 735,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.