Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/1065
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБроновицький, Денис-
dc.date.accessioned2025-10-24T05:50:02Z-
dc.date.available2025-10-24T05:50:02Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБроновицький Д. Проєкт технології переробки сільськогосподарської сировини з детальною розробкою технології організації процесу герметизації : кваліфікаційна робота / Д. Броновицький ; кер. В. Руденко. – Житомир : ЖАТФК, 2025. – 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/1065-
dc.descriptionThe diploma project covers the development of machine technology focused on the effective processing of vegetable raw materials within the food enterprise.uk_UA
dc.description.abstractДипломний проєкт охоплює розробку машинної технології, орієнтованої на ефективну переробку овочевої сировини у межах харчового підприємства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖАТФКuk_UA
dc.subjectконсервована продукціяuk_UA
dc.subjectcanned productsuk_UA
dc.subjectпереробка овочівuk_UA
dc.subjectvegetable processinguk_UA
dc.subjectфасування овочівuk_UA
dc.subjectvegetable packaginguk_UA
dc.subjectзакупорювання банокuk_UA
dc.subjectcan sealinguk_UA
dc.subjectвентиляційна системаuk_UA
dc.subjectventilation systemuk_UA
dc.titleПроєкт технології переробки сільськогосподарської сировини з детальною розробкою технології організації процесу герметизаціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Відділення "Агроінженерія"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Броновицький Д Аі-31бстн на перевірку.doc2,85 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.