Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/1065Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Броновицький, Денис | - |
| dc.date.accessioned | 2025-10-24T05:50:02Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-24T05:50:02Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Броновицький Д. Проєкт технології переробки сільськогосподарської сировини з детальною розробкою технології організації процесу герметизації : кваліфікаційна робота / Д. Броновицький ; кер. В. Руденко. – Житомир : ЖАТФК, 2025. – 52 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/1065 | - |
| dc.description | The diploma project covers the development of machine technology focused on the effective processing of vegetable raw materials within the food enterprise. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Дипломний проєкт охоплює розробку машинної технології, орієнтованої на ефективну переробку овочевої сировини у межах харчового підприємства. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | ЖАТФК | uk_UA |
| dc.subject | консервована продукція | uk_UA |
| dc.subject | canned products | uk_UA |
| dc.subject | переробка овочів | uk_UA |
| dc.subject | vegetable processing | uk_UA |
| dc.subject | фасування овочів | uk_UA |
| dc.subject | vegetable packaging | uk_UA |
| dc.subject | закупорювання банок | uk_UA |
| dc.subject | can sealing | uk_UA |
| dc.subject | вентиляційна система | uk_UA |
| dc.subject | ventilation system | uk_UA |
| dc.title | Проєкт технології переробки сільськогосподарської сировини з детальною розробкою технології організації процесу герметизації | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Відділення "Агроінженерія" | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Броновицький Д Аі-31бстн на перевірку.doc | 2,85 MB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.