Please use this identifier to cite or link to this item: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/1065
Title: Проєкт технології переробки сільськогосподарської сировини з детальною розробкою технології організації процесу герметизації
Authors: Броновицький, Денис
Keywords: консервована продукція
canned products
переробка овочів
vegetable processing
фасування овочів
vegetable packaging
закупорювання банок
can sealing
вентиляційна система
ventilation system
Issue Date: 2025
Publisher: ЖАТФК
Citation: Броновицький Д. Проєкт технології переробки сільськогосподарської сировини з детальною розробкою технології організації процесу герметизації : кваліфікаційна робота / Д. Броновицький ; кер. В. Руденко. – Житомир : ЖАТФК, 2025. – 52 с.
Abstract: Дипломний проєкт охоплює розробку машинної технології, орієнтованої на ефективну переробку овочевої сировини у межах харчового підприємства.
Description: The diploma project covers the development of machine technology focused on the effective processing of vegetable raw materials within the food enterprise.
URI: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/1065
Appears in Collections:Відділення "Агроінженерія"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Броновицький Д Аі-31бстн на перевірку.doc2,85 MBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.