Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/250
Назва: Технологія виробництва продукції рослинництва. Ч. 2
Автори: Мельник, Сергій Іванович
Муляр, Олександр Дмитрович
Кочубей, Марія Йосипівна
Іванцов, Петро Дмитрович
Теми: зернові культури
grain crops
зернобобові культури
leguminous crops
коренеплоди
root crops
бульбоплоди
tuber crops
олійні культури
oil crops
прядильні культури
spinning crops
алкалоїдні технічні культури
alkaloid technical crops
кормові сіяні трави
fodder sown grasses
овочеві культури
vegetable crops
плодівництво
fruit growing
Дата публікації: 2010
Видавництво: Аграрна освіта
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції рослинництва : навч. посібник : в 2-х ч. Ч. 2. / С. І. Мельник, О. Д. Муляр, М. Й. Кочубей, П. Д. Іванцов. – К. : Аграрна освіта, 2010. – 405 с.
Короткий огляд (реферат): У другій частині навчального посібника “Технологія виробництва продукції рослинництва” наведено класифікацію польових культур та технології вирощування сільськогосподарських культур, зокрема зернових, зернобобових, коренеплодів, бульбоплодів, олійних, прядивних, алкалоїдних технічних, кормових сіяних трав, овочевих і плодових культур, засоби механізації технологічних процесів у рослинництві, способи їх застосування, основи програмування врожайності сільськогосподарських культур і стандартизації.
Опис: The second part of the training manual "Technology of production of crop production" provides the classification of field crops and the technology of growing agricultural crops, in particular grain, leguminous, root crops, tuberous, oilseed, spinning, alkaloid technical, fodder sown grasses, vegetable and fruit crops, means of mechanization of technological processes in crop production, methods of their application, basics of crop yield programming and standardization.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/250
ISBN: 978-966-7906-88-7
Розташовується у зібраннях:Підручники, посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія вир. прод. росл. Ч. 2.pdf10,91 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.