Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/277
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТимошенко, Микола Михайлович-
dc.date.accessioned2023-07-26T08:05:01Z-
dc.date.available2023-07-26T08:05:01Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationТимошенко М. М. Інноваційна складова у підготовці молодших спеціалістів як важливий економічний чинник сталого розвитку сільських територій та самозайнятості населення / М. М. Тимошенко // Науковий вісник НУБІП України : наук. журнал. – 2017. – № 260. – С. 348-356. – (Економіка, аграрний менеджмент, бізнес)uk_UA
dc.identifier.urihttp://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/277-
dc.descriptionThe article deals with analyzes of the algorithms of sustainable rural development in Ukraine. Considering the purpose of trend of professional training in agrarian sphere, the author determines the importance of the use of new, innovative technologies and methods of training and retraining, increasing knowledge on scientific principles taking into account the concept of lifelong learning in the link of continuous professional education. It is spoken in detail about priorities and characteristics of innovative policy system of practical training in the preparation of mid-level professionals for the example on the Zhytomyr Agrotechnical College. Attention is paid to the ability to use positive achievements in the development of professional preparation of specialists’ from colleges and technical schools may be an important component in in sustainable development of rural areas and to determine the prognostic directions of the development in Ukraine.uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано алгоритми сталого розвитку сільських територій України. Розглядаючи тенденції професійної підготовки фахівців аграрної сфери, автор зупиняється на важливості застосування нових, інноваційних технологій і методів навчання та перепідготовки, розширення знань на наукових засадах з урахуванням концепції освіти впродовж життя в ланці неперервної професійної освіти. Визначено пріоритетність та особливості впровадження інноваційної політики у систему практичного навчання при підготовці спеціалістів середньої ланки на прикладі Житомирського агротехнічного коледжу. Можливість використання позитивних здобутків у розвитку професійної підготовки фахівців коледжів і технікумів, може стати важливим компонентом у стійкому розвитку сільських територій та визначити прогностичні напрями їх розвитку в Україні.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет біоресурсів і природокористування Україниuk_UA
dc.subjectпрофесійна підготовкаuk_UA
dc.subjectprofessional traininguk_UA
dc.subjectсільські територіїuk_UA
dc.subjectrural areasuk_UA
dc.subjectпрактичне навчанняuk_UA
dc.subjectpractical traininguk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectinnovative technologiesuk_UA
dc.titleІнноваційна складова у підготовці молодших спеціалістів як важливий економічний чинник сталого розвитку сільських територій та самозайнятості населенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІННОВАЦІЙНА СКЛАДОВА У ПІДГОТОВЦІ МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ.pdf540,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.