Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/493
Назва: Особливості розвитку мокрої бактеріальної гнилі картоплі в умовах ФГ «Двірець» Житомирського району Житомирської області
Автори: Терещук, Павло Павлович
Теми: картопля
potato
гниль мокра, бактеріальна
wet bacterial rot
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЖАТФК
Бібліографічний опис: Терещук П. П. Особливості розвитку мокрої бактеріальної гнилі картоплі в умовах ФГ «Двірець» Житомирського району Житомирської області : кваліфікаційна робота / П. П. Терещук ; кер. Л. В. Немерицька . – Житомир : ЖАТФК, 2024. – 52 с.
Короткий огляд (реферат): Мета досліджень – визначити поширення збудників мокрої бактеріальної гнилі та удосконалити заходи захисту картоплі від мокрої гнилі. Завдання досліджень: - визначити симптоматику мокрої гнилі і чорної ніжки на різних за стійкістю сортах картоплі; - вивчити поширення збудників мокрої гнилі шляхом контакту з хворими бульбами; - провести оцінку сортів картоплі на стійкість до ураження бульб мокрою гниллю. Об’єкт досліджень – мокра бактеріальна гниль бульб картоплі.
Опис: The purpose of the research is to determine the spread of pathogens of wet bacterial rot and to improve measures to protect potatoes from wet rot. Tasks of research: - to determine the symptoms of wet rot and black leg on potato varieties of different resistance; - study the spread of pathogens of wet rot through contact with diseased tubers; - evaluate potato varieties for their resistance to tuber damage by wet rot.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/493
Розташовується у зібраннях:Відділення "Агрономія"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Терещук (Мокра гниль).doc8,9 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.