Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/494
Назва: Вплив мікроелементів на розвиток борошнистої роси ярого ячменю в умовах ТОВ «Діва-Агролан» Вінницького району Вінницької області
Автори: Циба, Костянтин Вікторович
Теми: ярий ячмінь
spring barley
еризифея зерниста
еrysiphe graminis
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЖАТФК
Бібліографічний опис: Циба К. В. Вплив мікроелементів на розвиток борошнистої роси ярого ячменю в умовах ТОВ «Діва-Агролан» Вінницького району Вінницької області : кваліфікаційна робота / К. В. Циба ; кер. І. А. Журавська. – Житомир : ЖАТФК, 2024. – 45 с.
Короткий огляд (реферат): В зв’язку з цим, метою наших досліджень було вивчити особливості та ефективність мікроелементів проти борошнистої роси ячменю ярого в умовах ТОВ «Діва-Агролан». Для виконання досліджень нами було поставлено вирішити наступні завдання: - встановити строки появи перших симптомів Erysiphe graminis; - визначити поширення та розвиток Erysiphe graminis в посівах ячменю ярого залежно від застосування мікроелементів; - визначити продуктивність та якість насіння ячменю ярого залежно від застосування мікроелементів; - розрахувати економічну ефективність застосування мікроелементів при вирощуванні ячменю.
Опис: In this regard, the purpose of our research was to study the features and effectiveness of microelements against powdery mildew of spring barley in the conditions of Diva-Agrolan LLC. To perform the research, we set the following tasks: - to establish the timing of the first symptoms of Erysiphe graminis; - to determine the spread and development of Erysiphe graminis in spring barley crops depending on the use of microelements; - to determine the productivity and quality of spring barley seeds depending on the use of microelements; - to calculate the economic efficiency of microelements application in barley cultivation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/494
Розташовується у зібраннях:Відділення "Агрономія"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Циба (ярий ячмінь).doc721,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.