Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/494
Назва: | Вплив мікроелементів на розвиток борошнистої роси ярого ячменю в умовах ТОВ «Діва-Агролан» Вінницького району Вінницької області |
Автори: | Циба, Костянтин Вікторович |
Теми: | ярий ячмінь spring barley еризифея зерниста еrysiphe graminis |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ЖАТФК |
Бібліографічний опис: | Циба К. В. Вплив мікроелементів на розвиток борошнистої роси ярого ячменю в умовах ТОВ «Діва-Агролан» Вінницького району Вінницької області : кваліфікаційна робота / К. В. Циба ; кер. І. А. Журавська. – Житомир : ЖАТФК, 2024. – 45 с. |
Короткий огляд (реферат): | В зв’язку з цим, метою наших досліджень було вивчити особливості та ефективність мікроелементів проти борошнистої роси ячменю ярого в умовах ТОВ «Діва-Агролан». Для виконання досліджень нами було поставлено вирішити наступні завдання: - встановити строки появи перших симптомів Erysiphe graminis; - визначити поширення та розвиток Erysiphe graminis в посівах ячменю ярого залежно від застосування мікроелементів; - визначити продуктивність та якість насіння ячменю ярого залежно від застосування мікроелементів; - розрахувати економічну ефективність застосування мікроелементів при вирощуванні ячменю. |
Опис: | In this regard, the purpose of our research was to study the features and effectiveness of microelements against powdery mildew of spring barley in the conditions of Diva-Agrolan LLC. To perform the research, we set the following tasks: - to establish the timing of the first symptoms of Erysiphe graminis; - to determine the spread and development of Erysiphe graminis in spring barley crops depending on the use of microelements; - to determine the productivity and quality of spring barley seeds depending on the use of microelements; - to calculate the economic efficiency of microelements application in barley cultivation. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/494 |
Розташовується у зібраннях: | Відділення "Агрономія" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Циба (ярий ячмінь).doc | 721,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.