Please use this identifier to cite or link to this item: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/601
Title: Організація і технологія вирощування озимої пшениці з удосконаленням технологічного процесу сівби
Authors: Куліковський, Віталій
Keywords: озима пшениця
winter wheat
агротехніка
agrotechnics
врожайність
yield
посів озимої пшениці
sowing of winter wheat
технологія вирощування
cultivation technology
Issue Date: 2024
Publisher: ЖАТФК
Citation: Куліковський В. Організація і технологія вирощування озимої пшениці з удосконаленням технологічного процесу сівби : кваліфікаційна робота / В. Куліковський ; кер. Б. Сорока. – Житомир : ЖАТФК, 2024. – 38 с.
Abstract: Актуальність теми: Озима пшениця є однією з найважливіших зернових культур, що забезпечує продовольчу безпеку країни. Удосконалення технологічних процесів її вирощування, зокрема сівби, є ключовим аспектом підвищення врожайності та якості зерна. Це питання набуває особливої важливості в умовах змін клімату та зростаючої потреби у стабільних і високих врожаях. Мета дослідження: Розробка та впровадження удосконаленого технологічного процесу сівби озимої пшениці, що забезпечить підвищення врожайності та якості зерна, а також оптимізацію використання ресурсів.
Description: Relevance of the topic: Winter wheat is one of the most important grain crops that ensure the country's food security. Improvement of technological processes of its cultivation, including sowing, is a key aspect of increasing grain yields and quality. This issue is of particular importance in the context of climate change and the growing need for stable and high yields. Research objective: To develop and implement an improved technological process of sowing winter wheat, which will increase yields and grain quality, as well as optimisation resource use.
URI: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/601
Appears in Collections:Відділення "Агроінженерія"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Куліковськийй.pdf1,76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.