Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/755
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНездвецька, Інна Володимирівна-
dc.date.accessioned2024-12-26T11:27:42Z-
dc.date.available2024-12-26T11:27:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНездвецька І. В. Дослідження сушіння ягід чорниці комбінованим способом : тези / І. В. Нездвецька // The 12th International scientific and practical conference «Current challenges of science and education» (July 29-31, 2024). – Berlin : MDPC Publishing, 2024. –Pp. 146-149.uk_UA
dc.identifier.isbn978-3-954753-05-5-
dc.identifier.urihttp://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/755-
dc.descriptionAmong the known technologies for storing crop products, drying is quite widespread and popular in terms of preserving nutritional properties and minimising weight and volume. However, the current level of technical and technological support for the agricultural processing industry in general, and drying facilities in particular, remains inefficient and energy-intensive. The requirements for dried agricultural materials of plant origin, in general, and blueberries, in particular, are set by the relevant standards and technical specifications, the essence of which is to ensure the technological quality of dried products and the maximum preservation of biologically active and nutrients.uk_UA
dc.description.abstractСеред відомих технологій зберігання продукції рослинництва, досить поширеним і популярним з точки зору збереження харчових властивостей і мінімізації маси і об’ємів є сушіння. Проте, сучасний рівень техніко-технологічного забезпечення аграрної переробної галузі, загалом, і сушильних виробництв, зокрема, залишається малоефективним і енергомістким. Вимоги, що ставляться до сушених с.-г. матеріалів рослинного походження, загалом, і до ягід чорниці, зокрема, встановлюються відповідними стандартами і технічними умовами, сутність яких зводиться до забезпечення технологічної якості сушеної продукції та максимального збереження біологічно-активних і поживних речовин.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherMDPC Publishinguk_UA
dc.subjectрослинництвоuk_UA
dc.subjectcrop productionuk_UA
dc.subjectягоди чорниціuk_UA
dc.subjectblueberriesuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectdryinguk_UA
dc.titleДослідження сушіння ягід чорниці комбінованим способомuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дослідження сушіння .pdf4,79 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.