Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/919
Назва: Розробка платформи для обміну рецептами
Автори: Наумчук, Діана Богданівна
Теми: мобільний застосунок
mobile application
кулінарні рецепти
culinary recipes
Дата публікації: 2025
Видавництво: ЖАТФК
Бібліографічний опис: Наумчук Д. Б. Розробка платформи для обміну рецептами : кваліфікаційна робота / Д. Б. Наумчук ; кер. Н. І. Габрійчук. – Житомир : ЖАТФК, 2025. – 77 с.
Короткий огляд (реферат): Дипломний проєкт присвячений розробці платформи для обміну кулінарними рецептами. Це мобільний застосунок, який дозволяє користувачам створювати, переглядати, шукати, зберігати рецепти, а також взаємодіяти з іншими користувачами через оцінки, коментарі та обране. Основна мета — створити сучасну мобільну платформу, яка забезпечить: авторизацію користувачів і захист особистих даних, додавання рецептів з описом, інгредієнтами, фотографіями, зручний пошук рецептів за ключовими словами чи категоріями, збереження улюблених рецептів, перегляд та взаємодію з рецептами інших користувачів.
Опис: The diploma project is dedicated to the development of platform for the exchange of culinary recipes. It is a mobile application that allows users to create, view, search, store recipes, and interact with other users through grades, comments and selected. The main purpose is to create a modern mobile platform that will provide: authorization of users and protection of personal data, adding recipes with description, ingredients, photos, convenient search for recipes by key words or categories, preserving your favorite recipes, viewing and interacting with other users.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/919
Розташовується у зібраннях:Відділення "Інженерна інфраструктура та комп'ютерні науки"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом Наумчук.docx1,22 MBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.