Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/993
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПівень, Анатолій Ігорович-
dc.date.accessioned2025-10-02T09:14:55Z-
dc.date.available2025-10-02T09:14:55Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПівень А. І. Вивчення шкодочинності сухої фузаріозної гнилі картоплі в умовах ТОВ «ЕЛІТА-АГРО Ч.В.В.» Бердичівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота / А. І. Півень ; кер. І. А. Журавська. – Житомир : ЖАТФК, 2025. – 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/993-
dc.descriptionDuring its short existence in the history of world agriculture, the potato, thanks to its properties, has conquered the world and become one of the most common and important agricultural products. In many countries, it is rightly called ‘second bread.’ The possibilities for using potatoes are quite broad — they are used for human consumption, animal feed, and technical purposes. This is not surprising, as their biochemical composition contributes to this.uk_UA
dc.description.abstractЗа своє недовге існування в історії світового сільського господарства картопля, завдяки своїм властивостям, підкорила світ і стала однією з найпоширеніших і важливих сільськогосподарських продуктів. У багатьох країнах її справедливо називають «другим хлібом». Можливості використання картоплі досить широкі – її використовують для споживання людиною, корму тваринам та технічних цілей. І це не дивно, оскільки цьому сприяє її біохімічний склад.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖАТФКuk_UA
dc.subjectкартопляuk_UA
dc.subjectpotatoesuk_UA
dc.subjectфузаріозна гнильuk_UA
dc.subjectfusarium rotuk_UA
dc.titleВивчення шкодочинності сухої фузаріозної гнилі картоплі в умовах ТОВ «ЕЛІТА-АГРО Ч.В.В.» Бердичівського району Житомирської областіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Відділення "Агрономія"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Півень.doc4,21 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.