Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/993
Title: | Вивчення шкодочинності сухої фузаріозної гнилі картоплі в умовах ТОВ «ЕЛІТА-АГРО Ч.В.В.» Бердичівського району Житомирської області |
Authors: | Півень, Анатолій Ігорович |
Keywords: | картопля potatoes фузаріозна гниль fusarium rot |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | ЖАТФК |
Citation: | Півень А. І. Вивчення шкодочинності сухої фузаріозної гнилі картоплі в умовах ТОВ «ЕЛІТА-АГРО Ч.В.В.» Бердичівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота / А. І. Півень ; кер. І. А. Журавська. – Житомир : ЖАТФК, 2025. – 58 с. |
Abstract: | За своє недовге існування в історії світового сільського господарства картопля, завдяки своїм властивостям, підкорила світ і стала однією з найпоширеніших і важливих сільськогосподарських продуктів. У багатьох країнах її справедливо називають «другим хлібом». Можливості використання картоплі досить широкі – її використовують для споживання людиною, корму тваринам та технічних цілей. І це не дивно, оскільки цьому сприяє її біохімічний склад. |
Description: | During its short existence in the history of world agriculture, the potato, thanks to its properties, has conquered the world and become one of the most common and important agricultural products. In many countries, it is rightly called ‘second bread.’ The possibilities for using potatoes are quite broad — they are used for human consumption, animal feed, and technical purposes. This is not surprising, as their biochemical composition contributes to this. |
URI: | http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/993 |
Appears in Collections: | Відділення "Агрономія" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Півень.doc | 4,21 MB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.