Please use this identifier to cite or link to this item: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/1039
Title: Особливості формування гречки залежно від сорту, норм висіву та способів вирощування в умовах ДП Дослідне господарство “Нова перемога” ІСГП НААНУ Житомирської області Любарського району
Authors: Кліменчук, Назарій
Keywords: гречка
buckwheat
регулятори росту
growth regulators
технологія вирощування
cultivation technology
урожайність
yield
економічна ефективність
economic efficiency
якість
quality
Issue Date: 2025
Publisher: ЖАТФК
Citation: Кліменчук Н. Особливості формування гречки залежно від сорту, норм висіву та способів вирощування в умовах ДП Дослідне господарство “Нова перемога” ІСГП НААНУ Житомирської області Любарського району : кваліфікаційна робота / Н. Кліменчук ; кер. І. О. Пасічник. – Житомир : ЖАТФК, 2025. – 64 с.
Abstract: Метою цього дослідження є вивчення впливу сорту, норм та способів висіву на показники продуктивності рослин гречки, на ростові процеси, закономірності формування врожайності. Також завданням є визначення варіантів, де досягаються найвищі показники врожайності, якості основної продукції та економічної ефективності. Об'єкт дослідження: процеси росту та розвитку рослин, формування продуктивності зерна сортів гречки в залежності від різних способів посіву та норм висіву.
Description: The aim of this study is to investigate the influence of variety, norms and sowing methods on buckwheat plant productivity indicators, growth processes and yield formation patterns. Another objective is to identify options that achieve the highest yield, quality of main products and economic efficiency. Object of study: plant growth and development processes, grain productivity formation of buckwheat varieties depending on different sowing methods and sowing rates.
URI: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/1039
Appears in Collections:Відділення "Агрономія"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кліменчук.doc1,03 MBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.