Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/581
Назва: Вивчення елементів технології вирощування амаранту в умовах СФГ «Колодницьке» Бердичівського району Житомирської області
Автори: Шевцов, Андрій Володимирович
Теми: амарант
amaranth
кліматичні умови
climatic conditions
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЖАТФК
Бібліографічний опис: Шевцов А. В. Вивчення елементів технології вирощування амаранту в умовах СФГ «Колодницьке» Бердичівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота / А. В. Шевцов ; кер. І. О. Пасічник. – Житомир : ЖАТФК, 2024. – 53 с.
Короткий огляд (реферат): Основною метою роботи є дослідження елементів технології вирощування амаранту в умовах «Колодницьке» з високою продуктивністю, якістю продукції та адаптивністю для вирощування в умовах Українського Полісся. Об'єкт дослідження: процес визначення адаптивних характеристик амаранту, досліджуваних сортів Предмет дослідження: амаранти сортів Ультра, Жайвір, Рушничок та Харківський. Методи дослідження – загальнонаукові: аналізу та синтезу – вивчення результатів дослідження та формулювання висновків, узагальнень, спостереження за процесами формування якості, експерименту – складання схеми лабораторного досліду; спеціальні: фенологічні спостереження та агробіологічні обліки проводилися за допомогою польових (облік елементів плодоносності, фітосанітарний контроль, кодування ампелографічних ознак, сила росту та ступень визрівання насіння), лабораторний – визначення маси 1000 насінин, посівної придатності, кількісних та якісних показників урожаю, якісний склад зерна, математично-статистичний – визначення точності та вірогідності дослідження.
Опис: The main goal of the work is to research the elements of amaranth cultivation technology in the conditions of "Kolodnytske" with high productivity, product quality and adaptability for cultivation in the conditions of the Ukrainian Polissia. The object of research: the process of determining the adaptive characteristics of amaranth, researched varieties The subject of the study: amaranth varieties Ultra, Zhaivir, Rushnychok and Kharkiv. Research methods are general scientific: analysis and synthesis - study of research results and formulation of conclusions, generalizations, observation of processes of quality formation, experiment - drawing up a laboratory experiment scheme; special: phenological observations and agrobiological records were carried out with the help of field (accounting of fertility elements, phytosanitary control, coding of ampelographic features, growth strength and degree of seed maturation), laboratory - determination of the mass of 1000 seeds, sowing suitability, quantitative and qualitative indicators of the harvest, qualitative composition of grain , mathematical and statistical - determination of the accuracy and probability of the research.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/581
Розташовується у зібраннях:Відділення "Агрономія"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шевцов дипломна.doc787,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.