Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/766
Назва: Оптимізація сушіння коренів цикорію
Автори: Нездвецька, Інна Володимирівна
Кухарець, С. М.
Муляр, Олександр Дмитрович
Теми: рослинництво
crop production
цикорій кореневий
chicory root
сушіння
drying
інфрачервоний випромінювач
infrared emitter
Дата публікації: 2010
Видавництво: ЖНАЕУ
Бібліографічний опис: Нездвецька І. В. та ін. Оптимізація сушіння коренів цикорію / І. В. Нездвецька, С. М. Кухарець, О. Д. Муляр // Вісник ЖНАЕУ. – Житомир, 2010. – №1. – С.319-326.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано існуючі технології сушіння продукції рослинництва взагалі та обрано раціональну для коренів цикорію зокрема. Запропоновано конструкцію установки для дослідження оптичних характеристик коренів цикорію. На основі залежності проникаючої здатності коренів цикорію від довжини хвилі максимуму енергії випромінювання встановлено раціональні параметри ІЧ-випромінювача для сушіння коренів цикорію. Досліджено параметри температурного поля коренів цикорію залежно від температури і тривалості опромінення.
Опис: The existing technologies for drying crop products in general and the most efficient one for chicory roots in particular. The design of the installation is proposed for studying the optical characteristics of chicory roots. Based on the dependence of the penetrating ability of chicory roots on the wavelength of the maximum energy of radiation, the rational parameters of the infrared emitter for drying chicory roots. The parameters of the temperature field of chicory roots were investigated depending on the temperature and duration of irradiation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/766
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
The_optimization_of_chicory_roots_drying.pdf306,07 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.