Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/775
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нездвецька, Інна Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-15T09:11:55Z | - |
dc.date.available | 2025-01-15T09:11:55Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Нездвецька І. В. Результати експериментальних досліджень щодо забезпечення якісних показників цикорію кореневого при його сушінні / І. В. Нездвецька // Науковий вісник НУБіП України. – 2015. – Вип. 212, ч. 2. – С. 132-138. – (Техніка та енергетика АПК) | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/775 | - |
dc.description | The results of studies of the influence of technological parameters of the process of infrared drying of chicory roots on the energy intensity of the process in relation to the quality indicators of the obtained material are presented. | uk_UA |
dc.description.abstract | Висвітлено результати досліджень впливу технологічних параметрів процесу інфрачервоного сушіння коренів цикорію на енергомісткість процесу за відношенням до якісних показників отриманого матеріалу. В результаті експериментів формалізовано технологічні параметри процесу сушіння і якісні показники кінцевого матеріалу та визначено раціональні параметри технологічного процесу сушіння коренів цикорію з періодичною дією інфрачервоного випромінювання на матеріал. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НУБіП України | uk_UA |
dc.subject | цикорій кореневий | uk_UA |
dc.subject | chicory root | uk_UA |
dc.subject | інфрачервоне випромінювання | uk_UA |
dc.subject | infrared radiation | uk_UA |
dc.subject | інулін | uk_UA |
dc.subject | inulin | uk_UA |
dc.title | Результати експериментальних досліджень щодо забезпечення якісних показників цикорію кореневого при його сушінні | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РЕЗУЛЬТАТИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ.pdf | 535,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.