Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/775
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНездвецька, Інна Володимирівна-
dc.date.accessioned2025-01-15T09:11:55Z-
dc.date.available2025-01-15T09:11:55Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationНездвецька І. В. Результати експериментальних досліджень щодо забезпечення якісних показників цикорію кореневого при його сушінні / І. В. Нездвецька // Науковий вісник НУБіП України. – 2015. – Вип. 212, ч. 2. – С. 132-138. – (Техніка та енергетика АПК)uk_UA
dc.identifier.urihttp://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/775-
dc.descriptionThe results of studies of the influence of technological parameters of the process of infrared drying of chicory roots on the energy intensity of the process in relation to the quality indicators of the obtained material are presented.uk_UA
dc.description.abstractВисвітлено результати досліджень впливу технологічних параметрів процесу інфрачервоного сушіння коренів цикорію на енергомісткість процесу за відношенням до якісних показників отриманого матеріалу. В результаті експериментів формалізовано технологічні параметри процесу сушіння і якісні показники кінцевого матеріалу та визначено раціональні параметри технологічного процесу сушіння коренів цикорію з періодичною дією інфрачервоного випромінювання на матеріал.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНУБіП Україниuk_UA
dc.subjectцикорій кореневийuk_UA
dc.subjectchicory rootuk_UA
dc.subjectінфрачервоне випромінюванняuk_UA
dc.subjectinfrared radiationuk_UA
dc.subjectінулінuk_UA
dc.subjectinulinuk_UA
dc.titleРезультати експериментальних досліджень щодо забезпечення якісних показників цикорію кореневого при його сушінніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РЕЗУЛЬТАТИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ.pdf535,82 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.