Please use this identifier to cite or link to this item: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/775
Title: Результати експериментальних досліджень щодо забезпечення якісних показників цикорію кореневого при його сушінні
Authors: Нездвецька, Інна Володимирівна
Keywords: цикорій кореневий
chicory root
інфрачервоне випромінювання
infrared radiation
інулін
inulin
Issue Date: 2015
Publisher: НУБіП України
Citation: Нездвецька І. В. Результати експериментальних досліджень щодо забезпечення якісних показників цикорію кореневого при його сушінні / І. В. Нездвецька // Науковий вісник НУБіП України. – 2015. – Вип. 212, ч. 2. – С. 132-138. – (Техніка та енергетика АПК)
Abstract: Висвітлено результати досліджень впливу технологічних параметрів процесу інфрачервоного сушіння коренів цикорію на енергомісткість процесу за відношенням до якісних показників отриманого матеріалу. В результаті експериментів формалізовано технологічні параметри процесу сушіння і якісні показники кінцевого матеріалу та визначено раціональні параметри технологічного процесу сушіння коренів цикорію з періодичною дією інфрачервоного випромінювання на матеріал.
Description: The results of studies of the influence of technological parameters of the process of infrared drying of chicory roots on the energy intensity of the process in relation to the quality indicators of the obtained material are presented.
URI: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/775
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РЕЗУЛЬТАТИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ.pdf535,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.