Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/775
Назва: Результати експериментальних досліджень щодо забезпечення якісних показників цикорію кореневого при його сушінні
Автори: Нездвецька, Інна Володимирівна
Теми: цикорій кореневий
chicory root
інфрачервоне випромінювання
infrared radiation
інулін
inulin
Дата публікації: 2015
Видавництво: НУБіП України
Бібліографічний опис: Нездвецька І. В. Результати експериментальних досліджень щодо забезпечення якісних показників цикорію кореневого при його сушінні / І. В. Нездвецька // Науковий вісник НУБіП України. – 2015. – Вип. 212, ч. 2. – С. 132-138. – (Техніка та енергетика АПК)
Короткий огляд (реферат): Висвітлено результати досліджень впливу технологічних параметрів процесу інфрачервоного сушіння коренів цикорію на енергомісткість процесу за відношенням до якісних показників отриманого матеріалу. В результаті експериментів формалізовано технологічні параметри процесу сушіння і якісні показники кінцевого матеріалу та визначено раціональні параметри технологічного процесу сушіння коренів цикорію з періодичною дією інфрачервоного випромінювання на матеріал.
Опис: The results of studies of the influence of technological parameters of the process of infrared drying of chicory roots on the energy intensity of the process in relation to the quality indicators of the obtained material are presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/775
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РЕЗУЛЬТАТИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ.pdf535,82 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.