Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/859
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТрохименко, Віта Зигмундівна-
dc.contributor.authorКовальчук, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorЗахарін, В’ячеслав Васильович-
dc.contributor.authorБезверха, Любов Миколаївна-
dc.date.accessioned2025-04-16T09:10:17Z-
dc.date.available2025-04-16T09:10:17Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationВплив термінів зберігання на споживчі властивості кисломолочних напоїв / В. З. Трохименко, Т. І. Ковальчук, В. В. Захарін, Л. М. Безверха // Вісник сумського національного аграрного університету : наук. журнал. – 2022. – Вип. 3(50). – С. 47-53. – (Тваринництво)uk_UA
dc.identifier.urihttp://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/859-
dc.descriptionDairy products, and they can also be called fermented products, occupy a special and very important A place in a person's diet in the middle of a huge range of dairy products. Dairy products have Dietary and healing properties, high biological and nutritional value. Significant impact on the quality of finished products of menned products have technological conditions of production, type of dairy products, terms and conditions their storage. Thus the purpose of this work was the study of consumer properties of dairy drinks industrial production depending on their type and shelf life. Also, the dairy cheese, from which dairy products were made, was investigated, compliance with the standards and standards for quality milk raw materials.uk_UA
dc.description.abstractКисломолочні продукти, а ще їх можна назвати ферментовані продукти, посідають особливе та дуже важливе місце у раціоні людини посеред величезного асортименту молочних продуктів. Кисломолочні продукти мають дієтичні та лікувальні властивості, високу біологічну та харчову цінність. Значний вплив на якість готових фер ментованих продуктів мають технологічні умови виробництва, вид кисломолочних продуктів, терміни та умови їх зберігання. Таким чином метою даної роботи було дослідження споживчих властивостей кисломолочних напоїв промислового виробництва в залежності від їх виду та термінів зберігання. Також було досліджено молочну сиро вину, з якої вготовлялися кисломолочні продукти, досліджено відповідність нормам та стандартам щодо якості молочної сировини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherГельветикаuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectкефірuk_UA
dc.subjectkefiruk_UA
dc.subjectряженкаuk_UA
dc.subjectraisinuk_UA
dc.subjectжирністьuk_UA
dc.subjectfat contentuk_UA
dc.subjectсенсорна оцінкаuk_UA
dc.subjectsensory assessmentuk_UA
dc.subjectтермін зберіганняuk_UA
dc.subjectshelf lifeuk_UA
dc.titleВплив термінів зберігання на споживчі властивості кисломолочних напоївuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВПЛИВ ТЕРМІНІВ ЗБЕРІГАННЯ .pdf305,85 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.