Please use this identifier to cite or link to this item: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/859
Title: Вплив термінів зберігання на споживчі властивості кисломолочних напоїв
Authors: Трохименко, Віта Зигмундівна
Ковальчук, Тетяна Іванівна
Захарін, В’ячеслав Васильович
Безверха, Любов Миколаївна
Keywords: молоко
milk
кефір
kefir
ряженка
raisin
жирність
fat content
сенсорна оцінка
sensory assessment
термін зберігання
shelf life
Issue Date: 2022
Publisher: Гельветика
Citation: Вплив термінів зберігання на споживчі властивості кисломолочних напоїв / В. З. Трохименко, Т. І. Ковальчук, В. В. Захарін, Л. М. Безверха // Вісник сумського національного аграрного університету : наук. журнал. – 2022. – Вип. 3(50). – С. 47-53. – (Тваринництво)
Abstract: Кисломолочні продукти, а ще їх можна назвати ферментовані продукти, посідають особливе та дуже важливе місце у раціоні людини посеред величезного асортименту молочних продуктів. Кисломолочні продукти мають дієтичні та лікувальні властивості, високу біологічну та харчову цінність. Значний вплив на якість готових фер ментованих продуктів мають технологічні умови виробництва, вид кисломолочних продуктів, терміни та умови їх зберігання. Таким чином метою даної роботи було дослідження споживчих властивостей кисломолочних напоїв промислового виробництва в залежності від їх виду та термінів зберігання. Також було досліджено молочну сиро вину, з якої вготовлялися кисломолочні продукти, досліджено відповідність нормам та стандартам щодо якості молочної сировини.
Description: Dairy products, and they can also be called fermented products, occupy a special and very important A place in a person's diet in the middle of a huge range of dairy products. Dairy products have Dietary and healing properties, high biological and nutritional value. Significant impact on the quality of finished products of menned products have technological conditions of production, type of dairy products, terms and conditions their storage. Thus the purpose of this work was the study of consumer properties of dairy drinks industrial production depending on their type and shelf life. Also, the dairy cheese, from which dairy products were made, was investigated, compliance with the standards and standards for quality milk raw materials.
URI: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/859
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ВПЛИВ ТЕРМІНІВ ЗБЕРІГАННЯ .pdf305,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.