Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/863
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТрохименко, Віта Зигмундівна-
dc.contributor.authorБезверха, Любов Миколаївна-
dc.contributor.authorЗахарін, В’ячеслав Васильович-
dc.date.accessioned2025-04-23T06:09:39Z-
dc.date.available2025-04-23T06:09:39Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТрохименко В. З. Стан нормування вмісту транс-жирів у харчових продуктах в Україні та за кордоном : тези / В. З. Трохименко, Л. М. Безверха, В. В. Захарін // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : зб. наук. пр. міжнар. наук.-практ. конф. (м. Житомир, 13-14 трав. 2021 р.). – Житомир : Поліський національний ун-т, 2021. – С. 11-14.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/863-
dc.descriptionThe article is devoted to the problem of rationing trans-fat content in food.uk_UA
dc.description.abstractСтаття присвячена проблемі нормування вмісту транс-жирів у складі харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПоліський національний університетuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectтранс-жириuk_UA
dc.subjecttrans fatuk_UA
dc.titleСтан нормування вмісту транс-жирів у харчових продуктах в Україні та за кордономuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СТАН НОРМУВАННЯ ВМІСТУ ТРАНС-ЖИРІВ.pdf3,67 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.