Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/863| Title: | Стан нормування вмісту транс-жирів у харчових продуктах в Україні та за кордоном |
| Authors: | Трохименко, Віта Зигмундівна Безверха, Любов Миколаївна Захарін, В’ячеслав Васильович |
| Keywords: | харчові продукти food транс-жири trans fat |
| Issue Date: | 2021 |
| Publisher: | Поліський національний університет |
| Citation: | Трохименко В. З. Стан нормування вмісту транс-жирів у харчових продуктах в Україні та за кордоном : тези / В. З. Трохименко, Л. М. Безверха, В. В. Захарін // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : зб. наук. пр. міжнар. наук.-практ. конф. (м. Житомир, 13-14 трав. 2021 р.). – Житомир : Поліський національний ун-т, 2021. – С. 11-14. |
| Abstract: | Стаття присвячена проблемі нормування вмісту транс-жирів у складі харчових продуктів. |
| Description: | The article is devoted to the problem of rationing trans-fat content in food. |
| URI: | http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/863 |
| Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| СТАН НОРМУВАННЯ ВМІСТУ ТРАНС-ЖИРІВ.pdf | 3,67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.