Please use this identifier to cite or link to this item: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/863
Title: Стан нормування вмісту транс-жирів у харчових продуктах в Україні та за кордоном
Authors: Трохименко, Віта Зигмундівна
Безверха, Любов Миколаївна
Захарін, В’ячеслав Васильович
Keywords: харчові продукти
food
транс-жири
trans fat
Issue Date: 2021
Publisher: Поліський національний університет
Citation: Трохименко В. З. Стан нормування вмісту транс-жирів у харчових продуктах в Україні та за кордоном : тези / В. З. Трохименко, Л. М. Безверха, В. В. Захарін // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : зб. наук. пр. міжнар. наук.-практ. конф. (м. Житомир, 13-14 трав. 2021 р.). – Житомир : Поліський національний ун-т, 2021. – С. 11-14.
Abstract: Стаття присвячена проблемі нормування вмісту транс-жирів у складі харчових продуктів.
Description: The article is devoted to the problem of rationing trans-fat content in food.
URI: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/863
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СТАН НОРМУВАННЯ ВМІСТУ ТРАНС-ЖИРІВ.pdf3,67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.