Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/993
Назва: Вивчення шкодочинності сухої фузаріозної гнилі картоплі в умовах ТОВ «ЕЛІТА-АГРО Ч.В.В.» Бердичівського району Житомирської області
Автори: Півень, Анатолій Ігорович
Теми: картопля
potatoes
фузаріозна гниль
fusarium rot
Дата публікації: 2025
Видавництво: ЖАТФК
Бібліографічний опис: Півень А. І. Вивчення шкодочинності сухої фузаріозної гнилі картоплі в умовах ТОВ «ЕЛІТА-АГРО Ч.В.В.» Бердичівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота / А. І. Півень ; кер. І. А. Журавська. – Житомир : ЖАТФК, 2025. – 58 с.
Короткий огляд (реферат): За своє недовге існування в історії світового сільського господарства картопля, завдяки своїм властивостям, підкорила світ і стала однією з найпоширеніших і важливих сільськогосподарських продуктів. У багатьох країнах її справедливо називають «другим хлібом». Можливості використання картоплі досить широкі – її використовують для споживання людиною, корму тваринам та технічних цілей. І це не дивно, оскільки цьому сприяє її біохімічний склад.
Опис: During its short existence in the history of world agriculture, the potato, thanks to its properties, has conquered the world and become one of the most common and important agricultural products. In many countries, it is rightly called ‘second bread.’ The possibilities for using potatoes are quite broad — they are used for human consumption, animal feed, and technical purposes. This is not surprising, as their biochemical composition contributes to this.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/993
Розташовується у зібраннях:Відділення "Агрономія"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Півень.doc4,21 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.