Please use this identifier to cite or link to this item: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/861
Title: Технологічні особливості виробництва сухого молока
Authors: Трохименко, Віта Зигмундівна
Ковальчук, Тетяна Іванівна
Захарін, В’ячеслав Васильович
Безверха, Любов Миколаївна
Keywords: сухе молоко
dry milk
виробництво молока
milk production
Issue Date: 2023
Publisher: Поліський національний університет
Citation: Технологічні особливості виробництва сухого молока / В. Трохименко, Т. Ковальчук, В. Захарін, Л. Безверха // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : мат. V Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Житомир, 18 трав. 2023 р.). – Житомир : Поліський національний ун-т, 2023. – С. 33-36.
Abstract: Сухе молоко - промисловий молочний продукт, виготовлений шляхом зневоднення рідини молока через кілька процесів сушіння, поки не стане порошком. Основна мета сушіння молока — це його консервування; молоко у вигляді порошку має набагато довший термін зберігання, аніж рідке молоко і воно не обов’язково має бути охолодженим. На сьогоднішній день відомо про існування декількох видів технології виробництва сухого молока.
Description: Dry milk - industrial dairy product made by dehydration milk liquids through a few drying processes until powdered. The main purpose drying of milk is its canning; milk in the form of powder has much longer shelf life than liquid milk and it should not have to be cooled. On today is known about the existence of several types of dry production technology milk.
URI: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/861
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Технологічні особливості виробництва .pdf672,7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.