Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/861
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТрохименко, Віта Зигмундівна-
dc.contributor.authorКовальчук, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorЗахарін, В’ячеслав Васильович-
dc.contributor.authorБезверха, Любов Миколаївна-
dc.date.accessioned2025-04-17T05:54:08Z-
dc.date.available2025-04-17T05:54:08Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТехнологічні особливості виробництва сухого молока / В. Трохименко, Т. Ковальчук, В. Захарін, Л. Безверха // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : мат. V Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Житомир, 18 трав. 2023 р.). – Житомир : Поліський національний ун-т, 2023. – С. 33-36.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/861-
dc.descriptionDry milk - industrial dairy product made by dehydration milk liquids through a few drying processes until powdered. The main purpose drying of milk is its canning; milk in the form of powder has much longer shelf life than liquid milk and it should not have to be cooled. On today is known about the existence of several types of dry production technology milk.uk_UA
dc.description.abstractСухе молоко - промисловий молочний продукт, виготовлений шляхом зневоднення рідини молока через кілька процесів сушіння, поки не стане порошком. Основна мета сушіння молока — це його консервування; молоко у вигляді порошку має набагато довший термін зберігання, аніж рідке молоко і воно не обов’язково має бути охолодженим. На сьогоднішній день відомо про існування декількох видів технології виробництва сухого молока.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПоліський національний університетuk_UA
dc.subjectсухе молокоuk_UA
dc.subjectdry milkuk_UA
dc.subjectвиробництво молокаuk_UA
dc.subjectmilk productionuk_UA
dc.titleТехнологічні особливості виробництва сухого молокаuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологічні особливості виробництва .pdf672,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.