Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/861
Назва: Технологічні особливості виробництва сухого молока
Автори: Трохименко, Віта Зигмундівна
Ковальчук, Тетяна Іванівна
Захарін, В’ячеслав Васильович
Безверха, Любов Миколаївна
Теми: сухе молоко
dry milk
виробництво молока
milk production
Дата публікації: 2023
Видавництво: Поліський національний університет
Бібліографічний опис: Технологічні особливості виробництва сухого молока / В. Трохименко, Т. Ковальчук, В. Захарін, Л. Безверха // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : мат. V Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Житомир, 18 трав. 2023 р.). – Житомир : Поліський національний ун-т, 2023. – С. 33-36.
Короткий огляд (реферат): Сухе молоко - промисловий молочний продукт, виготовлений шляхом зневоднення рідини молока через кілька процесів сушіння, поки не стане порошком. Основна мета сушіння молока — це його консервування; молоко у вигляді порошку має набагато довший термін зберігання, аніж рідке молоко і воно не обов’язково має бути охолодженим. На сьогоднішній день відомо про існування декількох видів технології виробництва сухого молока.
Опис: Dry milk - industrial dairy product made by dehydration milk liquids through a few drying processes until powdered. The main purpose drying of milk is its canning; milk in the form of powder has much longer shelf life than liquid milk and it should not have to be cooled. On today is known about the existence of several types of dry production technology milk.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/861
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологічні особливості виробництва .pdf672,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.