Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/863
Назва: | Стан нормування вмісту транс-жирів у харчових продуктах в Україні та за кордоном |
Автори: | Трохименко, Віта Зигмундівна Безверха, Любов Миколаївна Захарін, В’ячеслав Васильович |
Теми: | харчові продукти food транс-жири trans fat |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Поліський національний університет |
Бібліографічний опис: | Трохименко В. З. Стан нормування вмісту транс-жирів у харчових продуктах в Україні та за кордоном : тези / В. З. Трохименко, Л. М. Безверха, В. В. Захарін // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : зб. наук. пр. міжнар. наук.-практ. конф. (м. Житомир, 13-14 трав. 2021 р.). – Житомир : Поліський національний ун-т, 2021. – С. 11-14. |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена проблемі нормування вмісту транс-жирів у складі харчових продуктів. |
Опис: | The article is devoted to the problem of rationing trans-fat content in food. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/863 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СТАН НОРМУВАННЯ ВМІСТУ ТРАНС-ЖИРІВ.pdf | 3,67 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.