Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/863
Назва: Стан нормування вмісту транс-жирів у харчових продуктах в Україні та за кордоном
Автори: Трохименко, Віта Зигмундівна
Безверха, Любов Миколаївна
Захарін, В’ячеслав Васильович
Теми: харчові продукти
food
транс-жири
trans fat
Дата публікації: 2021
Видавництво: Поліський національний університет
Бібліографічний опис: Трохименко В. З. Стан нормування вмісту транс-жирів у харчових продуктах в Україні та за кордоном : тези / В. З. Трохименко, Л. М. Безверха, В. В. Захарін // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : зб. наук. пр. міжнар. наук.-практ. конф. (м. Житомир, 13-14 трав. 2021 р.). – Житомир : Поліський національний ун-т, 2021. – С. 11-14.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена проблемі нормування вмісту транс-жирів у складі харчових продуктів.
Опис: The article is devoted to the problem of rationing trans-fat content in food.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repozitory.zhatk.zt.ua//handle/123456789/863
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СТАН НОРМУВАННЯ ВМІСТУ ТРАНС-ЖИРІВ.pdf3,67 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.